05 juli 2006

SISTE i vårserien!!!


Det ble et kort løp, alternativ 7, dvs opp til Hyseskjæret og tilbake. Vi vant starten igjen! full fart på linjen i rett øyeblikk! Det var en nordlig, nordvestlig vind og vi gjorde tidlig klart for spinnaker. Det var vel kun vi som satte den perfekt og dette tjente vi bra på. Kikken og Team Smiley rundet før oss, mens resten var godt bak. Båthåndterinegn gikk greit,selv med bare fire mann, Kjetil har absolutt potensiale... Det ble "bare" 4 plass. Litt skuffende, men igjen viser dette at vi har forbedringspotensiale.

Har fundert igjennom natten på hvorfor vi ikke gjorde det bedre. En muølig årsqak er at vi startet for nært land. Ustabile vinder gjør at vi akslererer ganske fort i rossene, men stopper like fort etter. En mer sydlig og S-kurs ville nok ha hjulpet noe. Vi kunne muligens ha holdt spinnakeren lenger mot merket, 10 sekunder tapt her.

På returen tilbake var det veldig ustabile vinder, og noe bedre trimming med vekt og skjøter ville nok ha gitt oss noen sekunder.


Likevel en flott dag på fjorden! Vi gratulerer Frode og Øystein på Team Smiley med seieren!! Fortjent, om enn ikke ut fra den elendige starten de fikk.

Og så må vi gratulere oss selv med seieren i VÅRSERIEN!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

TJOBING !!!!!!!

Anonym sa...

Ja ja, Romsdalsfjorden rundt var en lettvindsaffære. Vårserien vant dere (gratulerer).

MEN HVA NÅ? Ikke er dere ute og trener, ikke er det aktivitet på bloggen. Og jammen meg begynner det ikke å gro mose på fortøyningen på båten også. Har dere lagt opp og startet skjønnhetssalong istedenfor? Ligger Omar og Morten i gjørmebadet og mottar kjærlig massasje fra resten av mannskapet, eller er det tross alt liv i dere..

Kom ikke og skyld på ferieavvikling, det er da mulig å ta NoWater ut på fjorde selv om enkelte er borte fra Molde. Det går også an å la målsetningen deres runge utover internett igjen, og høytidelig framlegging av høstens planer og ambisjoner.

Nei, det var skuffende å komme tilbake fra ferie og oppdage at NoWater teamet hadde lagt ned virksomheten..