17 april 2006

Franske gloser

Mange med seil på fjorden i dag.
Patrice ble ikke skremt av turen i går og mønstret på No Water som dekksgutt. Morten gravde dypt i hjernebarken og hentet frem franske gloser. Etterhvert ble alle ordrer gitt på et, for Odd Magne og Omar, fremmed tungemål. Dette resulterte merkelig nok i lite klabb og babb. Kan hende at mengdetreningen i det siste begynner å gi ventet resultat?

Vi heiste seil litt etter klokken 10:00 i dag og var vel inne igjen rundt klokken 13:00. Det ble etterhvert mange båter på fjorden. Vi gav Tornadoen litt å bryne seg på også, i de variable vindene som rådet. Frode og Rolf kom etterhvert på praiehold og vi utvekslet hilsninger. Det ser unektelig morsomt ut med Tornado, men Banneren er ikke så værst den heller.
Vi observerte også noe vi mener var en splitter ny Hunter og en rekke andre båter.

Send oss gjerne en hilsen hvis dere var utpå i dag og leser dette? (Man kan skrive kommentarer til hver artikkel ved å klikke der det står "kommentarer" under hvert innlegg. Signer gjerne kommentarene, slik at det blir litt personlig...)

Patrice gjorde en god jobb ombord og vi satser på å rekruttere ham som mannskap. Ikke minst slik at kapteinen vår kan holde fransken sin "current".

Neste treningsøkt blir førstkommende onsdag, klokken 16:30.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dere er sannelig ivrige, både på vannet og ellers. Her rekker man knapt hjem før dere har bilder og tekst ute på bloggen..

Dere hadde imponerende god fart og høyde langs havneterminalen i dag! Det skal bli _meget_ interresant å se hvordan dere gjør det i årets første regatta når dere heiser racing seilene. Men nå er det på tide at dere begynner å seile på merker så dere får trent på rundinger og veivalg også.
Tør ikke love noe, men vi har også lyst til å være med på onsdag hvis dere fikser utlegging av merker (ingen foreningsbåter på vannet enda, og det er så trasig med ankere og merker på trampolinen, ellers kunne vi ordnet det).


Rolf