19 april 2006

Layout fix

Trøbbel med at box i høyre kant "ramler" ned. Skal prøve å få dette ordnet i den nærmeste fremtid. Er det forresten noen med dyp innsikt i HTML koding, som umiddelbart skjønner hvor feilen ligger? Har en mistanke om at et bilde er for stort og at box som viser månefasen også er for stor??

4 kommentarer:

Anonym sa...

skift browser til Firefox....-

Anonym sa...

Det er en "goof" i stylesheet koden eller noe tabell kluss. Firefox tegner den opp slik den er ment, men IE.. Kan ta en raskt titt i Dreamweaver i løpet av kvelden og se om det er en enkel løsning.

BTW: Det var ikke _SÅ_ mye vind i går da. Survival seiling betinger 15-20m/s og så mye var det vel ikke i går? Men vi lurte på vurderingene deres når dere kom ut med fullt storseil i starten i går :-)
Vi lurte også på hva dere holdt på med når dere begynte å dra i merket utenfor moloen. Sitter dreggen fast kanskje :-) Og så savnet vi det andre merket, slik at vi kunne få litt meningsfull trening når det først var anstendig vind her.

Flott dag på vannet i går, men vi skulle gjerne sett den pene blå spinnakeren deres også. Fokken dere seilte med i går kan dere sy om til handleposer, der gjør den seg bedre og dere vil øke båtfart+høyde på kryssen.


Vi lurer også på hvor de andre aktive båtene blir av. Spesielt "Team Fast Rewind", Furia, Mr. Nordbø og Numero.. De risikerer jo å bli kjørt av lasset _før_ sesongen har startet. Lurie ser vi rett som det er, sist gang havnet de til og med i budstikka.


Rolf

Anonym sa...

Det er månefase "tingen" som er for bred for explorer. Hvis du greier å gjøre den eller innholdet smalere hopper høyre del opp dit du vil ha den..


Rolf

Anonym sa...

Beklager Omar, vi har ikke noe som helst vanntett ombord, inkludert "tørrdraktene".. Det nærmeste vi kommer er GPS'en, men den er håpløs å ta bilder med.

Men hvis du har et vanntett hus til et Canon Ixus kamera, kan det bli ordning.

Synes du er tøff jeg, som blir med på galskapen. Ikke la bergenseren bli for stor i kjeften, han har sine feil han også :-) Å seile godt handler bare om trening, rutine og teoretiske kunnskaper. Med det arbeidet dere gjør nå glir grunnlaget godt. Jeg gleder meg virkelig på deres vegne til dere får matchet mot Uno og de andre.