08 juni 2006

Hvor mange knop gjorde Colombus over Atlanteren?Dette var et av temaene som ble belyst ombord på No Water denne onsdagen. Altså høy stemning og god moral ombord, noe som ikke vil bli ødelagt av resultatet etter den 5 onsdagsregattaen.

Vi føler at båthåndtering og manøvrer sitter godt. Alle ombord utfører oppgavene sine veldig bra på både kryss og på lens. Patrice har overblikket, er lett i kroppen og senesterk, fremme på fordekket. Omtrent som om han skulle vært spesialbygd for formålet. En annen med rette gener på rett plass er Monica. Ikke mye overflødig fett på denne kroppen heller, så hun er perfekt til å sende ned i le på kryss. Det merkes omtrent ikke på båten. Odd Magne er med sin rå styrke, god å ha i cocpit både på kryss og når vi seiler unna vinden. I tillegg har han en praktisk/teknisk sans som går utenpå det meste. Omar (som forfatter dette), er navigatør/taktiker ombord. Han er plassert ved akterstaget på kryss, mens han kjører bras når vi er under spinnaker. Morten er båtens kaptein og rormann. Med sin solide erfaring både fra jolleseiling og fra større båter gjennom mange år, fører han skuten med sikker hånd. Han har overblikket og er alles mentor og seilguru. Nå har han tilogmed innført et slags "demokrati" ombord.

Så hvorfor ble det bare 5 plass denne gangen? Det meste fungerer veldig bra ombord og det oppleves litt "shit happens" når dette ikke ble betalt i form av et bedre resultat. Vi velger å fokusere på det positive og det faktum at vi i det lange løp kommer til å seire på at vi er seriøse, trener mye og at vi har det gøy på fjorden. Stå på!

Ingen kommentarer: